West Ham

West Ham United

Losse voetbaltickets voor West Ham United boek je bij Sport-ticket.nl!

Nadat West Ham United in 2016 het geliefde Upton Park verliet, spelen de Hammers in het Olympisch Stadion. Dit stadion werd gebruikt tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012. Het London Stadium, zoals het officieel heet, bied plek aan 60.000 toeschouwers.  De club is al zeven jaar een vast gezicht in de Premier League, en eindigt steevast in de middenmoot. Een bezoek aan West Ham is goed te combineren met andere Londense clubs als Chelsea, Arsenal of QPR.

Een voetbalwedstrijd van West Ham bezoeken kan gemakkelijk via Sport-ticket.nl. Onderstaand vind je het programma voor 2019-2020;

 • Losse tickets
 • Zitplaatsen
 • Leverwijze
 • West Ham United 2019/2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar

  Bij iedere wedstrijd garanderen wij minimaal twee zitplaatsen naast elkaar.

  Drie of vier zitplaatsen naast elkaar

  Wanneer u interesse heeft in drie of vier wedstrijdtickets moeten wij de verdeling van de zitplaatsen controleren. In 99% van de gevallen is het geen probleem om met zijn drieën of vieren naast elkaar te zitten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Groepen:

  Het is bij Sport-ticket.nl mogelijk om met een grote groep een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. In de meeste gevallen kunnen wij u allen bij elkaar inboeken. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • U hoort altijd van ons op voorhand wat de leverwijze betreft de geboekte tickets zal zijn. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd zullen de kaarten dan ook worden verstuurd/geleverd.De levering betreft de wedstrijdkaarten verschilt per club. Kaarten zullen op één van de volgende manieren worden geleverd:

  • Aangetekende verzending binnen Nederland
  • E-tickets
  • Hotellevering in de desbetreffende voetbalstad
  • Afhalen aan de stadionkassa van de desbetreffende club

Tickets West Ham United
Net als bijvoorbeeld Crystal Palace of Fulaham zijn de voetbaltickets West Ham United ook zeer goed te combineren met een Citytrip naar Londen. Ze spelen sinds 2016/2017 hun thuiswedstrijden in het Olympisch stadion. Voor de thuiswedstrijden van West Ham United heeft Sport-ticket.nl zowel tickets op de korte zijde als tickets op de lange zijde beschikbaar.

Onder de supporters is het nummer ‘Forever blowing bubbles’ zeer populair. Het nummer is tijdens en voor iedere thuiswedstrijd geregeld te horen en wordt door alle supporters luidkeels meegezongen. Dit is absoluut geweldig om eens mee te maken tijden een thuiswedstrijd van West Ham United

Losse voetbal tickets West Ham United bestellen
Doordat West Ham United in Londen speelt, heeft het een aantal geweldige derby’s tegen bijvoorbeeld Arsenal of Chelsea. Ook voor de wedstrijden tegen Tottenham Hotspur en Watford heeft Sport-ticket.nl tickets beschikbaar.

Tickets West Ham United of een complete voetbalreis?
Indien u opzoek bent naar een losse tickets voor West Ham United dan bent u bij ons aan het perfecte adres! Heeft u toch liever een complete voetbalreis? Dan kan dat via onze partner Sparenti.

Call Now ButtonBel nu