Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur

Losse wedstrijdtickets naar Tottenham Hotspur boeken doe je bij Sport-ticket.nl!

Eindelijk, het nieuwe White Hart Lane is geopend! De uitgelezen kans dus om spelers als Kane, Moura, Alli en Bergwijn aan het werk te zien in het nieuwste stadion van Engeland. Naast het aanbod Premier League-wedstrijden bieden we ook Champions League-wedstrijden aan van Tottenham Hotspur. Of het nou een derby tegen aartsrivaal Arsenal is, of tegen clubs als Manchester United of Liverpool, bij Sport-ticket zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend.

Een voetbalwedstrijd van Tottenham Hotspur bezoek je gemakkelijk en voor een scherpe prijs bij Sport-ticket.nl. Onderstaand vind je het programma voor 2019-2020.

 • Losse tickets
 • Zitplaatsen
 • Leverwijze
 • Tottenham Hotspur 2019/2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar

  Bij iedere wedstrijd garanderen wij minimaal twee zitplaatsen naast elkaar.

  Drie of vier zitplaatsen naast elkaar

  Wanneer u interesse heeft in drie of vier wedstrijdtickets moeten wij de verdeling van de zitplaatsen controleren. In 99% van de gevallen is het geen probleem om met zijn drieën of vieren naast elkaar te zitten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Groepen:

  Het is bij Sport-ticket.nl mogelijk om met een grote groep een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. In de meeste gevallen kunnen wij u allen bij elkaar inboeken. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • U hoort altijd van ons op voorhand wat de leverwijze betreft de geboekte tickets zal zijn. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd zullen de kaarten dan ook worden verstuurd/geleverd.De levering betreft de wedstrijdkaarten verschilt per club. Kaarten zullen op één van de volgende manieren worden geleverd:

  • Aangetekende verzending binnen Nederland
  • E-tickets
  • Hotellevering in de desbetreffende voetbalstad
  • Afhalen aan de stadionkassa van de desbetreffende club

Tickets Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur speelt eindelijk op het nieuwe White Hart Lane. Sport-ticket.nl heeft voor alle thuiswedstrijden tickets beschikbaar! Bestel nu je ticket Tottenham Hotspur online via onze website. Voor de thuiswedstrijden hebben we tickets beschikbaar op de korte zijde en lange zijde.

Losse tickets Tottenham Hotspur voor de North London derby
De thuiswedstrijden tegen aartsrivaal Arsenal zijn altijd zwaarbeladen, maar zeker de moeite waard om eens te bezoeken! Beide clubs zien elkaar als grootste rivaal en de zogenaamde North London derby is een van de grootste van het Engelse voetbal. Boek je tickets Tottenham Hotspur – Arsenal gemakkelijk en veilig online bij Sport-ticket.nl en ervaar White Hart Lane tijdens deze derby.

Losse tickets Tottenham Hotspur of een complete voetbalreis
Bestel eenvoudig online je losse tickets Tottenham Hotspur bij Sport-ticket.nl. Een wedstrijd van de Spurs bezoeken zonder daarbij vast te zitten aan een vlucht of hotelovernachting? Bestel je losse tickets Tottenham Hotspur en profiteer van onze scherpe tarieven. Toch op zoek naar een complete voetbalreis? Dan kunt u hiervoor terecht bij onze partner Sparenti.

Call Now ButtonBel nu