Newcastle United

Losse wedstrijdtickets naar Newcastle United FC boek je bij Sport-ticket.nl!

Het imposante St. James Park, het stadion van Newcastle United, is al reden genoeg om de club uit Noord-Engeland eens te bezoeken. De beroemde trappen naar het stadion toe, de hoge tribunes, en de verwijzingen naar clubiconen als Bobby Robson en Alan Shearer maken het helemaal af! De ‘Magpies’ spelen voor het derde seizoen op rij in de Premier League, nadat het in 2016/2017 promoveerde uit de Championship. Naast het bezoeken van een wedstrijd, is ook zeker het uitgaansleven de moeite waard.

Een voetbalwedstrijd van Newcastle bezoeken kan gemakkelijk bij Sport-ticket.nl. Onderstaand vind je het programma voor 2019-2020

 • Losse tickets
 • Zitplaatsen
 • Leverwijze
 • Newcastle United 2019-2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar

  Bij iedere wedstrijd garanderen wij minimaal twee zitplaatsen naast elkaar.

  Drie of vier zitplaatsen naast elkaar

  Wanneer u interesse heeft in drie of vier wedstrijdtickets moeten wij de verdeling van de zitplaatsen controleren. In 99% van de gevallen is het geen probleem om met zijn drieën of vieren naast elkaar te zitten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Groepen:

  Het is bij Sport-ticket.nl mogelijk om met een grote groep een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. In de meeste gevallen kunnen wij u allen bij elkaar inboeken. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • U hoort altijd van ons op voorhand wat de leverwijze betreft de geboekte tickets zal zijn. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd zullen de kaarten dan ook worden verstuurd/geleverd.De levering betreft de wedstrijdkaarten verschilt per club. Kaarten zullen op één van de volgende manieren worden geleverd:

  • Aangetekende verzending binnen Nederland
  • E-tickets
  • Hotellevering in de desbetreffende voetbalstad
  • Afhalen aan de stadionkassa van de desbetreffende club

Tickets Newcastle United
Altijd al eens een wedstrijd van Newcastle United willen bezoeken? Bij Sport-ticket.nl bestel je eenvoudig en veilig losse tickets voor Newcastle United. Wie bieden je de vrijheid om zelf je reis samen te stellen en niet gebonden te zijn aan vooraf bepaalde reisvoorwaarden.

Newcastle United speelt zijn thuiswedstrijden op St James’ Park kent een capaciteit van 52.387 zitplaatsen. Het stadion is op een dergelijke manier gebouwd dat vanuit elke plek goed zicht is op het veld. Het geweldige stadion is één van de mooiste van Engeland. Voor Newcastle United hebben we voetbaltickets op de korte en de lange zijde beschikbaar.

Online je voetbaltickets Newcastle United bestellen
Je Newcastle United tickets bestel je eenvoudig en veilig online via Sport-ticket.nl. Bent u toch op zoek naar een complete voetbalreis inclusief hotel, vlucht en of bootreis? Dan kunt u hiervoor terecht bij onze partner Sparenti.

Call Now ButtonBel nu