Manchester United

Manchester United

Losse wedstrijdtickets voor Manchester United FC boek je bij Sport-ticket.nl!

Onder aanvoering van Ole Gunnar Solskjær zal Manchester United zich ook dit seizoen willen mengen in de strijd om het kampioenschap. Waar Old Trafford voor veel ploegen al jaren een onneembare veste is, is dat het voor voetballiefhebbers zeker niet. Bij sport-ticket.nl sturen we je daarom graag naar het ‘Theatre of Dreams’. Daarnaast is een bezoek aan het ‘National Football Museum’, gevestigd in Manchester, een absolute aanrader voor iedereen die van (Engels) voetbal houdt. Een kijkje nemen op Old Trafford, het stadion van rivaal Manchester City, is zeker ook de moeite waard!

Een voetbalwedstrijd van The Red Devils bezoeken kan gemakkelijk bij Sport-ticket.nl. Onderstaand vind je het programma voor 2019-2020.

 

 • Losse tickets
 • Zitplaatsen
 • Leverwijze
 • Manchester United 2019-2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar

  Bij iedere wedstrijd garanderen wij minimaal twee zitplaatsen naast elkaar.

  Drie of vier zitplaatsen naast elkaar

  Wanneer u interesse heeft in drie of vier wedstrijdtickets moeten wij de verdeling van de zitplaatsen controleren. In 99% van de gevallen is het geen probleem om met zijn drieën of vieren naast elkaar te zitten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Groepen:

  Het is bij Sport-ticket.nl mogelijk om met een grote groep een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. In de meeste gevallen kunnen wij u allen bij elkaar inboeken. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • U hoort altijd van ons op voorhand wat de leverwijze betreft de geboekte tickets zal zijn. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd zullen de kaarten dan ook worden verstuurd/geleverd.De levering betreft de wedstrijdkaarten verschilt per club. Kaarten zullen op één van de volgende manieren worden geleverd:

  • Aangetekende verzending binnen Nederland
  • E-tickets
  • Hotellevering in de desbetreffende voetbalstad
  • Afhalen aan de stadionkassa van de desbetreffende club

Tickets Manchester United
Na een aantal jaren in de Europese top heeft Manchester United het momenteel een stuk lastiger. In de Premier Leage speelt het de laatste jaren een minder prominente rol. Daarentegen is Manchester United volop bezig om weer terug te komen waar het hoort te zijn; bovenaan in de Premier League. Sport-ticket.nl biedt jullie dan ook de kans om Old Trafford te bezoeken! Losse tickets voor Manchester United bestel je bij Sport-ticket.nl.

Voetbaltickets Manchester United online bestellen
Bestel eenvoudig online je losse tickets Manchester United bij Sport-ticket.nl. Een wedstrijd Manchester United bezoeken zonder daarbij vast te zitten aan een vlucht of hotelovernachting? Bestel je losse tickets Manchester United en profiteer van onze scherpe tarieven.Bent u op zoek naar een complete voetbalreis i.p.v. losse tickets voor Manchester United? Dan kunt u dit gemakkelijk doen via onze partner Sparenti.

Bestel nu je voetbaltickets voor Manchester United gemakkelijk via onze website. Een topwedstrijd tegen Liverpool of Manchester City? Of een wedstrijd tegen Crystal Palace of Sheffield United? Sport-ticket.nl biedt tickets aan voor alle wedstrijden van Manchester United.

Call Now ButtonBel nu