Manchester City

Manchester City

Losse wedstrijdtickets voor een wedstrijd van Manchester City FC boek je bij Sport-ticket.nl!

De regerend landskampioen, Manchester City, aan het werk zien, wie wilt dat nou niet!? De mannen van Pep Guardiola zullen ook dit seizoen een gooi naar de titel doen. Met spelers als de Bruyne, Jesus en Aguero hebben ze daar alle reden toe. Deel mee in het succes van de Citizens en verzeker je van een plek in het Etihad Stadium. Daarnaast is een bezoek aan het ‘National Football Museum’, gevestigd in Manchester, een absolute aanrader voor iedereen die van (Engels) voetbal houdt. Een kijkje nemen op Old Trafford, het stadion van rivaal Manchester United, is zeker de moeite waard!

Een voetbalwedstrijd van de landskampioen bezoeken kan gemakkelijk bij Sport-ticket.nl. Onderstaand vind je het programma voor 2019-2020

 • Losse tickets
 • Zitplaatsen
 • Leverwijze
 • Manchester City 2019-2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar

  Bij iedere wedstrijd garanderen wij minimaal twee zitplaatsen naast elkaar.

  Drie of vier zitplaatsen naast elkaar

  Wanneer u interesse heeft in drie of vier wedstrijdtickets moeten wij de verdeling van de zitplaatsen controleren. In 99% van de gevallen is het geen probleem om met zijn drieën of vieren naast elkaar te zitten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Groepen:

  Het is bij Sport-ticket.nl mogelijk om met een grote groep een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. In de meeste gevallen kunnen wij u allen bij elkaar inboeken. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • U hoort altijd van ons op voorhand wat de leverwijze betreft de geboekte tickets zal zijn. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd zullen de kaarten dan ook worden verstuurd/geleverd.De levering betreft de wedstrijdkaarten verschilt per club. Kaarten zullen op één van de volgende manieren worden geleverd:

  • Aangetekende verzending binnen Nederland
  • E-tickets
  • Hotellevering in de desbetreffende voetbalstad
  • Afhalen aan de stadionkassa van de desbetreffende club

Tickets Manchester City
Manchester City staat tegenwoordig voor attractief en aanvallend voetbal. Onder leiding van Guardiola hebben ze het afgelopen seizoen weer het kampioensschap binnnen gehaald na een geweldige titelrace samen met Liverpool. Bestel nu je ticket Manchester City – Liverpool of je losse tickets voor een andere thuiswedstrijd via Sport-ticket.nl

Tickets Manchester City – Manchester United
Bestel eenvoudig online je losse tickets Manchester City bij Sport-ticket.nl. Naast ons tickets voor Crystal Palace, Tottenham Hotspur en Manchester United bieden wij ook ook de verkoop van losse tickets van Manchester City. Een wedstrijd Manchester City bezoeken zonder daarbij vast te zitten aan een vlucht of hotelovernachting? Bestel je losse tickets Manchester City en profiteer van de laagste prijzen.

Zoals u ongetwijfeld zult weten, is de meest beladen derby van Manchester City, de ‘derby van Manchester’ tussen Manchester City en Manchester United. Tickets voor deze wedstrijd besteld u ook gemakkelijk online via Sport-ticket.nl. Bent u op zoek naar een complete voetbalreis i.p.v. enkel tickets voor Manchester City? Dan boekt u deze gemakkelijk via onze partner Sparenti.

Call Now ButtonBel nu