Liverpool

Liverpool FC

Een bezoek aan Liverpool FC, de rode kant van de Mersyside, zal je nooit teleurstellen. Met Anfield als thuishaven, en het ‘You’ll never walk alone’ voordat de wedstrijd begint, is je bezoek eigenlijk op voorhand al geslaagd! Als spelers als Mohammed Salah en Roberto Firmino het ook nog eens op hun heupen krijgen, is het helemaal genieten geblazen. Om over de Nederlandse inbreng van Georginio Wijnaldum en Virgil van Dijk nog maar te zwijgen. Behalve de verschillende topwedstrijden is de Mersyside-derby tegen Everton een van de grootste derby’s van Engeland, en daarmee een absolute aanrader. Naast voetbal ademt de stad Liverpool muzikale geschiedenis (The Beatles), kun je er heel goed het nachtleven induiken, en is een combinatie met een bezoek aan Manchester City of Manchester United een prachtige mogelijkheid.

De Champions League-winnaar van 2018/2019 speelt daarnaast ook dit seizoen weer in het meest prestigieuze  toernooi van Europa.

helaas hebben wij Op dit moment geen kaarten meer beschikbaar voor de 2e SEIZOENSHELFT IN DE PREMIER LEAGUE (2019/2020) VAN liverpool fc.
 • Losse tickets
 • Zitplaatsen
 • Leverwijze
 • Liverpool FC 2019-2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar

  Bij iedere wedstrijd garanderen wij minimaal twee zitplaatsen naast elkaar.

  Drie of vier zitplaatsen naast elkaar

  Wanneer u interesse heeft in drie of vier wedstrijdtickets moeten wij de verdeling van de zitplaatsen controleren. In 99% van de gevallen is het geen probleem om met zijn drieën of vieren naast elkaar te zitten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Groepen:

  Het is bij Sport-ticket.nl mogelijk om met een grote groep een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. In de meeste gevallen kunnen wij u allen bij elkaar inboeken. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • U hoort altijd van ons op voorhand wat de leverwijze betreft de geboekte tickets zal zijn. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd zullen de kaarten dan ook worden verstuurd/geleverd.De levering betreft de wedstrijdkaarten verschilt per club. Kaarten zullen op één van de volgende manieren worden geleverd:

  • Aangetekende verzending binnen Nederland
  • E-tickets
  • Hotellevering in de desbetreffende voetbalstad
  • Afhalen aan de stadionkassa van de desbetreffende club

Tickets Liverpool
Bestel eenvoudig online je losse tickets Liverpool bij Sport-ticket.nl. Naast ons aanbod van losse tickets voor alle andere club in de Premier League bieden wij ook de verkoop van losse tickets van o.a. Liverpool. Een wedstrijd Liverpool bezoeken zonder daarbij vast te zitten aan een vlucht of hotelovernachting? Bestel je losse voetbaltickets Liverpool en profiteer van onze scherpe tarieven.

Bestel je tickets Liverpool en maak kennis met Anfield Road!
Het geweldige stadion van Liverpool ligt aan de Anfield Road. Wilt u het ‘You Never Walk Alone’ eens echt meemaken? Bestel dan nu je tickets liverpool! Het stadion is pas verbouwd waarbij de Main Stand is uitgebreid. Het stadion biedt nu plaats aan maar liefst meer dan 50.000 supporters. Op zoek naar een complete voetbalreis? Dit kan gemakkelijk via onze partner Sparenti.

Tickets Liverpool – Manchester United
Liverpool kent een rijke Engelse en Europese voetbalhistorie met als abslotute laatste hoogtepunt de Champions League finale in 2019, met twee nederlands, van Dijk en Wijnaldum in de gelederen. Het laatste kampioenschap in de Premier League dateert echter alweer uit 1990. De honger naar een nieuw kampioenschap leeft dan ook enorm bij de supporters. Naast het behalen van een nieuw kampioenschap leeft winst in de Merseyside Derby tegen stadgenoot Everton FC ook enorm. Een andere absolute topwedstrijd is deze tussen Liverpool en Manchester United! Bestel nu je tickets Liverpool via Sport-ticket.nl.

Call Now ButtonBel nu