Everton

Everton FC

Losse voetbatickets naar Everton FC boek je bij Sport-ticket.nl!

Ben je op zoek naar een leuke wedstrijd in een geweldig stadion? Twijfel dan niet langer en plan een wedstrijd van Everton FC op Goodison Park. The Toffees spelen daar sinds 1892 haar thuiswedstrijden, met de jaarlijkse clash tegen stadsgenoot Liverpool als absoluut hoogtepunt. Van alle Engelse voetbalclubs heeft Everton FC, waar Marcel Brandts technisch directeur is, het vaakst op het hoogste niveau gespeeld; 110 van de 114 seizoenen.

Een voetbalwedstrijd van Everton bezoeken kan gemakkelijk bij Sport-ticket.nl. Onderstaand vind je het programma voor 2019-2020. 

 • Losse tickets
 • Zitplaatsen
 • Leverwijze
 • Everton 2019-2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar

  Bij iedere wedstrijd garanderen wij minimaal twee zitplaatsen naast elkaar.

  Drie of vier zitplaatsen naast elkaar

  Wanneer u interesse heeft in drie of vier wedstrijdtickets moeten wij de verdeling van de zitplaatsen controleren. In 99% van de gevallen is het geen probleem om met zijn drieën of vieren naast elkaar te zitten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Groepen:

  Het is bij Sport-ticket.nl mogelijk om met een grote groep een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. In de meeste gevallen kunnen wij u allen bij elkaar inboeken. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • U hoort altijd van ons op voorhand wat de leverwijze betreft de geboekte tickets zal zijn. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd zullen de kaarten dan ook worden verstuurd/geleverd.De levering betreft de wedstrijdkaarten verschilt per club. Kaarten zullen op één van de volgende manieren worden geleverd:

  • Aangetekende verzending binnen Nederland
  • E-tickets
  • Hotellevering in de desbetreffende voetbalstad
  • Afhalen aan de stadionkassa van de desbetreffende club

Tickets Everton
Losse tickets Everton kopen, dat kan eenvoudig online bij Sport-ticket.nl. Voor alle thuiswedstrijden van Everton bieden wij Losse tickets, inclusief de topwedstrijden tegen Manchester City, Chelsea & Liverpool. Willen jullie Everton bezoeken zonder daarbij vast te zitten aan een vlucht of hotelovernachting? Bestel dan nu je losse tickets Everton via Sport-ticket.nl

Everton heeft als bijnaam The Toffees. Deze naam komt van het winkeltje Mother Nobblet’s. Deze winkel verkocht snoepgoed waaronder de Everton Mint, en de Toffees. Het winkeltje stond tegenover de ‘lock-up’, het torentje dat te zien is in het embleem. Na afloop van de wedstrijd plachten Evertonsupporters naar het winkeltje te gaan om Everton Mints en Toffees te halen. Ook werd het winkeltje gebruikt om af te spreken voor en na de wedstrijd. Omdat alle Evertonsupporters altijd naar dat winkeltje toe gingen, werd Everton ermee geassocieerd. Men noemde Everton daarom uiteindelijk The Toffees.

Bestel tickets Everton en bezoek de Merseyside derby
De absolute topwedstrijd van het jaar voor de fans van Everton is toch wel de Merseyside Derby. De wedstrijden tussen stadsgenoten Everton en Liverpool staat bol van de spanning en maakt veel bij supporters los. Ook voor deze geweldige superclash tussen Everton en Liverpool biedt Sport-ticket.nl Everton tickets aan. Liever een complete voetbalreis naar Everton? Dit regelt u gemakkelijk via onze partner Sparenti.

Call Now ButtonBel nu