Crystal Palace

Crystal Palace

Losse voetbaltickets naar Crystal Palace FC boeken doe je bij Sport-ticket.nl!

Wanneer je in het zuiden van Londen door de straten loopt en Selhurst Park doemt op weet je het zeker; Hier wil je een wedstrijd van Crystal Palace bezoeken! De prachtige tribunes en de fanatieke aanhang zorgen voor de ultieme beleving als het gaat om het bezoeken van een Engelse voetbalwedstrijd. Er zijn maar weinig tegenstanders die graag naar Selhurst Park afreizen. Sinds 2013/2014 speelt Palace in de Premier League, en de plannen om het stadion uit te breiden van 26.000 naar 34.000 zitplaatsen liggen klaar. Wil je het stadion dus nog in de huidige staat bezoeken, wees er dan snel bij!

Een voetbalwedstrijd van Crystal Palace FC  bezoeken kan gemakkelijk bij Sport-ticket.nl. Onderstaand vind je het programma voor 2019-2020.

 • Losse tickets
 • Zitplaatsen
 • Leverwijze
 • Crystal Palace 2019-2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar

  Bij iedere wedstrijd garanderen wij minimaal twee zitplaatsen naast elkaar.

  Drie of vier zitplaatsen naast elkaar

  Wanneer u interesse heeft in drie of vier wedstrijdtickets moeten wij de verdeling van de zitplaatsen controleren. In 99% van de gevallen is het geen probleem om met zijn drieën of vieren naast elkaar te zitten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Groepen:

  Het is bij Sport-ticket.nl mogelijk om met een grote groep een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. In de meeste gevallen kunnen wij u allen bij elkaar inboeken. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • U hoort altijd van ons op voorhand wat de leverwijze betreft de geboekte tickets zal zijn. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd zullen de kaarten dan ook worden verstuurd/geleverd.De levering betreft de wedstrijdkaarten verschilt per club. Kaarten zullen op één van de volgende manieren worden geleverd:

  • Aangetekende verzending binnen Nederland
  • E-tickets
  • Hotellevering in de desbetreffende voetbalstad
  • Afhalen aan de stadionkassa van de desbetreffende club

Tickets Crystal Palace
Losse tickets Crystal Palace bestel je eenvoudig en veilig online via Sport-ticket.nl. Het imposante Selhurst Park biedt plaats aan 26.309 supporters en is altijd uitverkocht. Voor alle thuiswedstrijden heeft Sport-ticket.nl geweldige losse tickets op de lange zijde beschikbaar.

Voetbalreis Crystal Palace in combinatie met een stedentrip aan Londen
Doordat Crystal Palace is gelegen in het zuiden van Londen, is het een perfecte kans om tijdens jullie stedentrip aan Londen, losse tickets voor Crystal Palace via ons te boeken.

Losse tickets Crystal Palace of voetbalreis Crystal Palace?
Een wedstrijd van Crystal Palace bezoeken maar zelf hotel en vlucht regelen? Kies dan voor ons aanbod losse tickets Crystal Palace. Indien jullie toch liever een complete voetbalreis willen boeken. Dan kunnen jullie hiervoor terecht bij onze partner Sparenti.

Call Now ButtonBel nu