Chelsea FC

Chelsea FC

Losse voetbaltickets naar Chelsea FC boeken doe je bij Sport-ticket.nl!

Een prachtig onderdeel van jouw voetbalweekend is het bezoeken van Stamford Brigde, het stadion waar Chelsea FC haar thuiswedstrijden afwerkt. Plannen om het stadion uit te breiden zijn voorlopig op de lange baan geschoven, waardoor een bezoek in de huidige staat nog altijd mogelijk is! Chelsea is, sinds de overname van Roman Abramovich, steevast een titelkandidaat in de Premier League. The Blues wonnen het afgelopen seizoen nog de Europa League en in 2017 werden zij voor het laatst landskampioen. Met Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur, West Ham United, Fulham en Watford om de hoek zijn er genoeg prachtige derby’s om bij te wonen. Ga je liever voor een tegenstander buiten Londen, dan zijn de clubs uit Manchester en Liverpool FC absolute aanraders!

Een voetbalwedstrijd van Chelsea FC bezoeken kan gemakkelijk bij Sport-ticket.nl. Onderstaand vind je het programma voor 2019-2020.

 • Losse tickets
 • Zitplaatsen
 • Leverwijze
 • Chelsea 2019-2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar

  Bij iedere wedstrijd garanderen wij minimaal twee zitplaatsen naast elkaar.

  Drie of vier zitplaatsen naast elkaar

  Wanneer u interesse heeft in drie of vier wedstrijdtickets moeten wij de verdeling van de zitplaatsen controleren. In 99% van de gevallen is het geen probleem om met zijn drieën of vieren naast elkaar te zitten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Groepen:

  Het is bij Sport-ticket.nl mogelijk om met een grote groep een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. In de meeste gevallen kunnen wij u allen bij elkaar inboeken. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • U hoort altijd van ons op voorhand wat de leverwijze betreft de geboekte tickets zal zijn. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd zullen de kaarten dan ook worden verstuurd/geleverd.De levering betreft de wedstrijdkaarten verschilt per club. Kaarten zullen op één van de volgende manieren worden geleverd:

  • Aangetekende verzending binnen Nederland
  • E-tickets
  • Hotellevering in de desbetreffende voetbalstad
  • Afhalen aan de stadionkassa van de desbetreffende club

Tickets Chelsea
Losse tickets Chelsea kopen, dat kan eenvoudig online bij Sport-ticket.nl. Naast ons voor alle andere club in de Premier League bieden wij ook ook de verkoop van losse tickets Chelsea. Een wedstrijd Chelsea bezoeken waarbij je niet vast zit aan een vlucht of hotelovernachting? Bestel je losse tickets Chelsea en profiteer van onze zeer scherpe prijzen. Niet voor niets profileren wij ons als de goedkoopste voetbalticket aanbieders van Nederland!

Bestel je tickets Chelsea en bezoek Stamford Bridge
Het Engelse Chelsea FC doet al sinds jaar en dag serieus mee om het kampioenschap in de Premier League. Met name in eigen stadion is Chelsea vrijwel onklopbaar. Op Stamford Bridge kunnen ‘The Blues’ rekenen op de fanatiek steun van het thuispubliek. Stamford Bridge biedt plaatst aan 41.841 bezoekers en is bijna iedere thuiswedstrijd compleet uitverkocht. Wil je dit meemaken, bestel dan je losse tickets Chelsea eenvoudig en veilig online.

Tickets Chelsea kopen en bezoek topwedstrijden
Chelsea kent een sterke rivaliteit ten aanzien van Liverpool, Manchester City en Manchester United. De wedstrijden tegen deze clubs zijn dan ook que sfeer geweldig. De support tijdens deze wedstrijden is adembenemend! Bekijk onze voetbaltickets Chelsea en koop vandaag nog uw Chelsea tickets. Op zoek naar een complete voetbalreis? Hiervoor kunt u uiteraard terecht bij onze partner Sparenti.

Call Now ButtonBel nu