Atletico Madrid

Atletico Madrid

Losse wedstrijdtickets voor een wedstrijd van Atletico Madrid boeken doe je bij Sport-ticket.nl!

Sinds 2017/2018 heeft Atletico Madrid een prachtig nieuw onderkomen; het Wanda Metropolitano. Het stadion werd oorspronkelijk gebouwd om het decor te worden van een groot sportevenement (eerst het WK Atletiek, daarna de Olympische Spelen). Beide evenementen werden aan anderen steden toegewezen, waarna Atletico het stadion besloot te betrekken.

De tweede club van Madrid maakt onder Diego Simeone mooie tijden mee. Sinds de Argentijn aan het roer is (2011) won de club tweemaal de Europa League, eenmaal het landskampioenschap en eenmaal de Copa del Rey. Daarnaast stond Atletico tweemaal in de finale van de Champions League(2014 en 2016), waarbij het beide keren verloor van stadsgenoot Real Madrid. Wil je dit live aanschouwen in het prachtige nieuwe stadion? Check dan snel de mogelijkheden van sport-ticket.nl en wie weet zit jij binnenkort in het stadion!

Een voetbalwedstrijd van Atletico Madrid bezoek je gemakkelijk en voordelig bij Sport-ticket.nl. Onderstaand vind je het programma voor 2019-2020.

 • Losse tickets
 • Zitplaatsen
 • Leverwijze
 • Atletico Madrid 2019-2020

  Datum
  Wedstrijd
  Losse ticket(s)
  Aantal
  Er zijn geen wedstrijden bekend.
 • Gegarandeerd twee zitplaatsen naast elkaar

  Bij iedere wedstrijd garanderen wij minimaal twee zitplaatsen naast elkaar.

  Drie of vier zitplaatsen naast elkaar

  Wanneer u interesse heeft in drie of vier wedstrijdtickets moeten wij de verdeling van de zitplaatsen controleren. In 99% van de gevallen is het geen probleem om met zijn drieën of vieren naast elkaar te zitten. Dit is altijd afhankelijk van de beschikbaarheid.

  Groepen:

  Het is bij Sport-ticket.nl mogelijk om met een grote groep een wedstrijd te bezoeken in het buitenland. In de meeste gevallen kunnen wij u allen bij elkaar inboeken. Indien jullie hierin geïnteresseerd zijn, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • U hoort altijd van ons op voorhand wat de leverwijze betreft de geboekte tickets zal zijn. Uiterlijk 5 dagen voor aanvang van de wedstrijd zullen de kaarten dan ook worden verstuurd/geleverd.De levering betreft de wedstrijdkaarten verschilt per club. Kaarten zullen op één van de volgende manieren worden geleverd:

  • Aangetekende verzending binnen Nederland
  • E-tickets
  • Hotellevering in de desbetreffende voetbalstad
  • Afhalen aan de stadionkassa van de desbetreffende club
Call Now ButtonBel nu